Αρης: Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα μετάλλια - Τι υποστήριξε η πλευρά των κιτρινόμαυρων

Παναθηναϊκός - Άρης

i

© intime

Αρης: Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα μετάλλια - Τι υποστήριξε η πλευρά των κιτρινόμαυρων

Αλέξης Σαββόπουλος 18:52 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 06.06.2024

Προθεσμία για υπομνήματα, πήρε ο Άρης που προσκόμισε βίντεο και πλήθος άλλων στοιχείων.

Εντονο δικαστικό υπόβαθρο έχει αυτή η εβδομάδα για τον Αρη που… τρέχει να μαζέψει ακόμη τα απόνερα του χαμένου τελικού στο Βόλο και όσα ακολούθησαν, με τη Φραπάρ και την παραλαβή των μεταλλίων. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Άρης είχε κληθεί σήμερα σε απολογία από την πειθαρχική της ΕΠΟ. Για την ακρίβεια και οι 36 που ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνα απο την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Τον Αρη εκπροσώπησε στην απολογία του ο νομικός Παναγιώτης Μπιλίρης και ο team manager της ομάδας Γιώργος Γκουγκουλιάς. Η υπερασπιστική γραμμή του Αρη εστίασε κυρίως στο ότι η ΠΑΕ δεν κλήθηκε επισήμως και αρμοδίως να παραλάβουν τα μέλη της τα μετάλλια του τελικού ως φιναλίστ. Επισήμανε ακόμη ότι δεν τηρήθηκε το συμφωνηθέν τελετουργικό και δεν έγινε καμία προσφώνηση από τα μεγάφωνα.

Οι άνθρωποι του Αρη παρουσίασαν βίντεο κι αλλά στοιχεία, όπως η συνέντευξη του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος δήλωσε δημόσια, ότι δεν άκουσε από τα μεγάφωνα να καλείται ο Άρης για να παραλάβει τα μετάλλιά του. Μετά την απολογία των Κιτρινόμαυρων, δόθηκε προθεσμία μέχρι την επόμενη Τετάρτη για να κατατεθούν υπομνήματα. Θυμίζουμε ότι ο κίνδυνος τιμωρίας που υπάρχει βάσει του κατηγορητηρίου είναι δύο αγωνιστικές για κάθε μέλος της ομάδας