Αρης: Η διαχείριση των δύο αγώνων πριν τον τελικό

Άκης Μάντζιος

i

© intime

Αρης: Η διαχείριση των δύο αγώνων πριν τον τελικό

Αλέξης Σαββόπουλος 09:47 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 29.05.2024

Η αναγκαστική διαχείριση των παικτών του βασικού κορμού στα δυο παιχνίδια με Λαμια και ΠΑΟΚ απο τον Μάντζιο, πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Μετά από την τελευταία μεγάλη διακοπή, ο Αρης εισέρχεται από αυτή την εβδομάδα κυριολεκτικά και μεταφορικά στην τελική ευθεία εν όψει του τελικού, με δυο υποχρεωτικούς ενδιάμεσους σταθμούς τα ματς με τη Λαμία την Τετάρτη και τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή. Δυο παιχνίδια που ξεκάθαρα απαιτούν και ειδική διαχείριση απο τον Ακη Μάντζιο αφού πλέον βρισκόμαστε, λίγοτερο απο δυο εβδομάδες, πριν απο τον τελικό.

Καταρχάς την Τετάρτη, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, ο προπονητής του Αρη έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των τιμωρημένων Μπράμπετς και Ζουλ και του τραυματία Τζούρασεκ. Με τον Βέλεθ εκτός, οι επιλογές στους στόπερ είναι ο Φαμπιάνο με τον Ρόουζ. Ειδικά όμως ο βραζιλιάνος που είναι και απο τους πιο επιβαρυμένους στη σεζόν, είναι δύσκολο να αγωνιστεί και στα δυο παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο έχει να σκεφτεί ο προπονητής του Αρη και για τους άλλους 4-5 παίκτες του βασικού κορμού που έχουν… τραβήξει κουπί. Αναφερόμαστε στους Οντουμπάτζο, Μορόν, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Μάνου Γκαρθία, τους οποίους επίσης ο έλληνας τεχνικός, πρέπει να διαχειριστεί εν όψει τελικού αφού θεωρούνται οι πιο κομβικοί παίκτες του φετινού Αρη και απο τους πλέον απαραίτητους στα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Άρης: «Υπάρχει ο χρόνος για να γίνει ο τελικός με κόσμο»

Άρης: «Υπάρχει ο χρόνος για να γίνει ο τελικός με κόσμο»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης αναφέρθηκε στον τελικό εν όψει της σύσκεψης την προσεχή Τρίτη στην ΕΠΟ εκφράζοντας την άποψη του Άρη ότι υπάρχει ακόμη χρόνος ώστε να μπουν οι κάμερες και να φιλοξενήσει κόσμο το Πανθεσσαλικό.

Η λογική λέει ότι ο προπονητής του Αρη θα πάει σε ένα μοίρασμα του χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να τους επιβαρύνει με δυο γεμάτα 90λεπτα. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η συντήρηση ώστε να είναι έτοιμοι και… φρέσκιοι για το μεγάλο παιχνίδι. Ο προπονητής του Αρη έχει σε πρώτη φάση στο μυαλό του το παιχνίδι στη Λαμία και είναι πιθανό τις τελικές του αποφάσεις για το τελευταία ματς της σεζόν να τις διαμορφώσου τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής.