Άρης: Κάτι τρέχει με τον Μενέντες
i

©intime

Άρης: Κάτι τρέχει με τον Μενέντες

Αλέξης Σαββόπουλος 15:36 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 12.01.2024

Εκτός αποστολής για δεύτερο σερί παιχνίδι ο αργεντινός που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο αποκλεισμός του Τζόναθαν Μενέντες από την αποστολή για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σηματοδοτεί ξεκάθαρα από μέρους του Άκη Μάντζιου, μια αλλαγή στάσης απέναντι στον μέχρι πριν από δυο παιχνίδια βασικό αργεντινό μεσοεπιθετικό. Σημαίνει ότι έχει αρθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ως απότοκο των μέτριων εμφανίσεών του, παρά τις ευκαιρίες που πήρε από τον Έλληνα τεχνικό. Για την ακρίβεια ο 29χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μοναδική προίκα ένα γκολ και μια ασιστ.

Το αν η απόφαση του προπονητή του Άρη κρύβει και κάτι παραπάνω αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες και αφορά το μέλλον του παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ενεργοποίηση του Κίκε Σαβέριο σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που ούτως ή άλλως παίρνει ο Παναγίδης και την έλευση ενός ακόμη winger στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα περιορίσει ακόμη περισσότερο τον χρόνο συμμετοχής του αργεντινού του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο και ο Άρης δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπάρχει.

Παράλληλα και ο ίδιος ο παίκτης με τον εκπρόσωπο του φαίνεται να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εφόσον βρεθεί κάποια πρόταση. Τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι υπάρχει μια κινητικότητα για τον Μενέντες και δεν αποκλείεται τελικά να παραχωρηθεί με μεταγραφή και να μπορέσει ο Άρης, να καρπωθεί έστω και ένα μικρό ποσό.