Αρης: Με Φετφατζίδη, Ρόουζ αλλά και Μάνου Γκαρθία η αποστολή για ΠΑΟΚ
i

@intime

Αρης: Με Φετφατζίδη, Ρόουζ αλλά και Μάνου Γκαρθία η αποστολή για ΠΑΟΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 18:38 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 12.01.2024

Κατευθείαν στην αποστολή οι δυο… νεοφερμένοι. Ξανά στην αποστολή σχεδόν μετά απο ένα χρόνο ο ισπανός. Αποκλεισμός μήνυμα σε Ρουπ και Μενέντες.

Αρκετές και σημαντικές ειδήσεις έκρυβε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ακης Μάντζιος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο έλληνας τεχνικός, όπως αναμενόταν, συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δυο και μοναδικά νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ρόουζ και Φετφατζίδη αλλλά η σημαντικότερη είδηση αφορά τον Μάνου Γκαρθία.

Ενα σχεδόν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα κυπελλου με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός επιστρέφει σε αποστολή, κάνοντας ένα πρώτο μεγάλο βήμα προς την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Τζόναθαν Μενέντες όσο και τον Λούκας Ρουπ, δείχνοντάς τους ξεκάθαρα ότι δεν είναι ευχαριστημένος αό την απόδοσή τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής.