«Ο Κάρλσον συμφώνησε με τη Γκέτεμποργκ»

«Ο Κάρλσον συμφώνησε με τη Γκέτεμποργκ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:06 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 09.02.2024

Σύμφωνα με την σουηδική «Expressen» η Γκέτεμποργκ έχει έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον.

Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Σύμφωνα με την σουηδική «Expressen» η Γκέτεμποργκ έχει έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή. 

Μάλιστα τον εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ το κόστος της μεταγραφής του θα φτάσει στις 440.000 ευρώ.

Επίσης οι Σουηδοί τονίζουν ότι οι τελικές λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (9/2).

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είχε ενημερωθεί πριν τα Χριστούγεννα ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. 

Ο Κάρλσον με την φανέλα του Άρη κατέγραψε 17 συμμετοχές – συμπεριλαμβανομένων και των τριών για τα προκριματικά του Europa Conference League – και η στατιστική προσφορά του ήταν μηδενική, καθώς δεν είχε κανένα γκολ και καμία ασίστ. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }