Ισραηλινός διαιτητής στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα κρίνει τον τίτλο

Όρελ Γκρίνφιλντ

i

/©Intime

Ισραηλινός διαιτητής στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα κρίνει τον τίτλο

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:50 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:15 - 29.05.2024

Η ΚΕΔ όρισε τον Ισραηλινό Όρελ Γκρίνφιλντ, που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA στο Άρης - ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των playofffs της Stoiximan Super League.

Γνωστοί έγιναν το πρωί της Παρασκευής (17/05) οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η ΚΕΔ όρισε τον Όρελ Γκρίνφιλντ στο Άρης - ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν. Βοηθοί του 42χρονου Ισραηλινού ρέφερι, που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA. θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Χασάν και Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ντάνιελ Μπαρ και Κωνσταντίνος Ψαρρής.

Ο Γκρίνφιλντ έχει σφυρίξει στην καριέρα του αρκετά ματς του Champions League και του Europa League, ενώ έχει βρεθεί και στο παρελθόν στη χώρα μας για να διευθύνει και πάλι ματς του πρωταθλήματος το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13 Φεβρουαρίου του 2022) και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12 Ιανουαρίου 2020).

Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο. Ξένος διαιτητής ορίστηκε και στο ΑΕΚ - Λαμία, καθώς θα διευθύνει το ματς ο Μόρτεν Κροχ.

Αναλυτικά οι ορισμοί της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs:

Κυριακή 19 Μαΐου στις 20:00

Άρης - ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Γκρίνφιλντ

Βοηθοί: Χασά, Γιαρκόνι

VAR: Μπαρ, Ψαρρής

Τέταρτος: Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Διαιτητής: Γκοντίνιο

Βοηθοί: Τεϊσέιρα, Μπρας

VAR: Εστέβες, Κωνσταντίνου

Τέταρτος: Ευαγγέλου

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:17 - 17.05.2024

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης θα διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, οδηγώντας τους «πράσινους» στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ο 49χρονος κόουτς στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 5 αγώνες, ως υπηρεσιακός προπονητής.

ΑΕΚ - Λαμία

Διαιτητής: Κροχ

Βοηθοί: Χουμελγκάρντ, Βόλενμπεργκ

VAR: Ράνσεν, Νικολακάκης

Τέταρτος: Μανούχος