Άρης: Προς Πεντίνκσπορ ο Μπαντού Εντιαγέ
i

©intime

Άρης: Προς Πεντίνκσπορ ο Μπαντού Εντιαγέ

Το όνομα του Σενεγαλέζου έπεσε στο τραπέζι του Άρη, αλλά ο 32χρονος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Τουρκία.

Η αποχώρηση του Ντουκουρέ, ο νέος τραυματισμός των Ζουλ και Ρουπ και οι χαμηλές πτήσεις του Πάρντο έκαναν τον Άρη να βγει στην αγορά για να αποκτήσει έναν ακόμη μέσο που θα προστεθεί στην τριάδα Νταρίντα, Βερστράτε και Τζούρασεκ που έχουν επωμιστεί όλο το βάρος. Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και προκρίθηκε αφού τον ξέρει και ο Μάντζιος, είναι του Μπαντού Εντιαγέ που πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Αδανα Ντεμίρσπορ, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην τούρκικη ομάδα, έχοντας προϋπηρεσία στην τουρκική λίγκα. Το υψηλό του κασέ σε συνδυασμό με την καλή πρόταση που έχει στα χέρια του ο Εντιαγέ από την Πεντίνκσπορ θα τον κρατήσουν όπως φαίνεται στην Τουρκία όπου την περασμένη σεζόν, με 33 ματς, οκτώ γκολ και πέντε ασίστ και ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Με τη φανέλα του Άρη και με προπονητή στο πρώτο μισό τον Άκη Μάντζιο, ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατέγραψε συνολικά 35 ματς, έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στις ελάχιστες μέρες που απομένουν ο Άρης θα κάνει μια ακόμη προσπάθεια, αλλά δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι αξιόλογο στην αγορά των ελεύθερων.