Τα «αγκάθια» με Ματαρίτα και Κάρλσον
i

@intime

Τα «αγκάθια» με Ματαρίτα και Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 08:51 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 02.02.2024

Σε βραχνά εξελίσσεται για τον Άρη η προσπάθεια λύσης της συνεργασία με τους δυο παίκτες. Τι ισχύει για την κάθε περίπτωση.

Η κυρίως χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και μένει το δεκαήμερο των ελεύθερων για κάποιες διορθώσεις της τελευταίας στιγμής. Ο Άρης παράλληλα με τις προσθήκες, έκανε προσπάθεια να απαλλαγεί και από τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαίρων που δεν υπολογίζονται. Όπως για παράδειγμα του Μενέντες που αποτελεί ήδη παρελθόν και του Ντουκουρέ που βρίσκεται στην ίδια διαδικασία. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με άλλους δυο παίκτες που δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό και αμφότεροι δεσμεύονται με τριετή συμβόλαια. 

Ο Κάρλσον και ο Ματαρίτα. Ο Σουηδός συνδέθηκε κάποια στιγμή με ομάδες σε Ινδία και Μαλαισία, έκανε επαφές με ομάδες της πατρίδας του για να επαναπατριστεί αλλά δεν βρέθηκε ακόμη λύση εξαιτίας του μεγάλου συμβολαίου του. Τελευταία ελπίδα οι χώρες που μπορούν να κάνουν ακόμη προσθήκες και φυσικά να… σηκώσουν το βαρύ συμβόλαιο του. 

Με τον Ματαριτα, ο Άρης έφτασε κοντά στη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη να συμφωνεί αρχικά να πάρει μια αποζημίωση και να αποχωρήσει συναινετικά όμως άλλαξε τη στάση του καθιστώντας δύσκολη την οποιαδήποτε συμφωνία. Τα παραπανίσια κιλά του Κοσταρικανού και η εν γενεί συμπεριφορά του τον έχουν θέσει εκτός ομάδας αφού προπονείται μόνος του. Ο Άρης σκοπεύει να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον παίκτη προκειμένου να τον πιέσει να αποχωρήσει αλλά με αμφίβολο το αποτέλεσμα και με κίνδυνο ο παίκτης να γίνει ο… νέος Χαιροβιτς.