Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βάζει τους «δυνατούς» και στο Λιγκ Καπ
i

Μικέλ Αρτέτα/©Arsenal

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βάζει τους «δυνατούς» και στο Λιγκ Καπ

Sportal newsroom • John Doe, John Doe • 21:12 - 08.11.2022 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 01.12.2022

Το αφεντικό της Άρσεναλ δήλωσε ότι θα επιλέξει μια ανταγωνιστική ομάδα για τον αγώνα εναντίον της Μπράιτον αύριο.

«Στόχος είναι να πάρουμε στα χέρια μας το τρόπαιο του Λιγκ Καπ για τρίτη φορά» δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα στην σημερινή συνέντευξη τύπου.

Σχετικά με το αυριανό ματς είπε: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση, αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάμε στον επόμενο γύρο. Ξέρετε ότι δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και εμείς θα το πάρουμε πολύ στα σοβαρά».

«Θα διαλέξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι όλοι αξίζουν ευκαιρίες, και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το φορτίο των παικτών, αλλά θα παίξουμε για να κερδίσουμε» τόνισε.

«Όσοι δεν έχουν παίξει θέλουν να έχουν την ευκαιρία τους να συνεισφέρουν στην ομάδα. Το θετικό είναι ότι όλοι έχουν παίξει παιχνίδια και όλοι ήταν σημαντικοί. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά και πρέπει να εστιάσουμε εκεί γιατί ξέρουμε ότι μετά έχουμε ένα μεγάλο διάλειμμα».

Ο Αρτέτα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής, σημειώνοντας: «Έχουν αντιμετωπίσει όλους τους αγώνες πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία, οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν αυτή τη σειρά αγώνων και ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά καλά».

«Νομίζω ότι είμαστε η ομάδα στην Ευρώπη που έχει κάνει τα περισσότερα rotate, και προφανώς αυτό έχει και τα πλεονεκτήματά του. Όταν κερδίζεις, η ενέργεια είναι καλύτερη και η διάθεση είναι καλύτερη, αλλά η προετοιμασία είναι λίγο πιο εύκολη, οπότε γενικά πιστεύω ότι το έχουν αντιμετωπίσει πολύ καλά» είπε ο προπονητής των «γκάνερς».