Άρωμα Premier League για τη Νίκη Βόλου
i

Νίκη Βόλου / ©nikifc.gr

Άρωμα Premier League για τη Νίκη Βόλου

Sportal newsroom 14:48 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 26.12.2022

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τον κόσμο της Premier League και της Μπρέντφορντ.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το κόσμο της Premier League και της Μπρέντφορντ είχαν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, και ο γενικός διευθυντής  Ανδρέας Κικίλιας, γνώρισαν το πρόεδρο των «Σφηκών», Κλιφ Κράουν, τον εμπορικό διευθυντή, Τζέιμς Πάρκινσον και την υπεύθυνη premium υπηρεσιών, Σίνεντ Ντέιβις, στα γραφεία της λονδρέζικης ομάδας.

Παράλληλα τους έκαναν και περιήγηση στο «Gtech Community Stadium». Στόχος των ανθρώπων της Μπρέντφορντ ήταν να μοιράσουν το πως ένα σύλλογος κατάφερε ανά τα χρόνια να βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, με αποκορύφωμα την άνοδό τους το 2022.

Οι δύο πλευρές επίσης συζήτησαν τη πιθανότητα να συνεργαστούν στο μέλλον, όσον αφορά το εμπορικό τμήμα, το μάρκετινγκ και τα social media, ενώ το ραντεβού τους ανανεώθηκε για την άνοιξη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον κ. Κράουν και όλα τα στελέχη της Μπρέντφορντ για το πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν και για τις γνώσεις, αλλά και για τις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί μας για ένα από τα πιο success stories σε επίπεδο συλλόγου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα όσα μας μοιράστηκαν ήταν πολύτιμα και είμαι βέβαιος πως οι μεταξύ μας σχέσεις θα γίνουν όλο και πιο δυνατές στο άμεσο μέλλον», ήταν τα λόγια του κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου.

«Είναι μεγάλη και σημαντική η στιγμή να πραγματοποιείται μία τέτοια συνάντηση. Ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Είναι πολλά και σημαντικά τα οφέλη μας απ' αυτήν τη συνάντηση, η οποία ευελπιστούμε να αποτελεί την αρχή μιας δυνατής και συνεχούς συνεργασίας, στο πλαίσιο της εξέλιξης και ανάπτυξης του συλλόγου μας σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο κ. Ανδρέας Κικίλιας.