Η «As» βαθμολόγησε με μηδέν τον Μπενζεμά για την εμφάνισή του στο «Clasico»

Καρίμ Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά/©Photo by Angel Martinez/Getty Images/Ideal Images

Η «As» βαθμολόγησε με μηδέν τον Μπενζεμά για την εμφάνισή του στο «Clasico»

Κώστας Τόπας 13:46 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 20.03.2023

Η εφημερίδα της Μαδρίτης, «As» ήταν ιδιαίτερα σκληρή με τον Καρίμ Μπενζεμά δίνοντάς του 0/10 για την απόδοσή του στο «Clasico» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (2-1).

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ με 2-1 στο «Clasico» κι έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τον πρώτο της τίτλο στη La Liga μετά από τρία χρόνια. Το γκολ του Φρανκ Κεσιέ στο 91ο λεπτό έκανε τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» να εκραγεί στους πανηγυρισμούς, προκαλώντας παράλληλα πανδαιμόνιο στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες του «Καμπ Νόου» το οποίο ήταν κατάμεστο από Καταλανούς οπαδούς.

Από την άλλη, η Ρεάλ έμεινε στην δεύτερη θέση με 56 βαθμούς, με την ισπανική εφημερίδα «As» να ασκεί σκληρή κριτική στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι. 

«Πάλι αόρατος. Τίποτα. Είναι... χιλιόμετρα μακριά από τις καλές εμφανίσεις που του χάρισαν την Χρυσή Μπάλα. Τον βλέπουμε χωρίς ρυθμό, αργό. Αν η Ρεάλ κερδίσει ξανά τον Μπενζεμά, τότε θα έχει ξανά έναν θησαυρό. Βαθμολογία: 0/10», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το 0/10 είναι ο χαμηλότερος βαθμός που πήρε κάποιος παίκτης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Η ισπανική εφημερίδα όμως δεν... λυπήθηκε τους συμπαίκτες του Γάλλου στράικερ και βαθμολόγησε με 2 τους Λούκα Μόντριτς και Ντάνι Καρβαχάλ και με 3 τους Φεντερίκο Βαλβέρδε και Φέρλαντ Μέντι. Από την άλλη, ο Τιμπό Κουρτουά είχε την καλύτερη βαθμολογία με εννέα.