«Ο Πινέδα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ με 8 εκατ. ευρώ»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

«Ο Πινέδα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ με 8 εκατ. ευρώ»

Κώστας Τόπας 11:05 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 27.02.2024

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την «As» αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα κάνει δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα, βγάζοντας από τα ταμεία της οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους ως προς τις διαπραγματεύσεις με την Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα. Από την άλλη όμως, δύο κορυφαία Μέσα της Μαδρίτης έχουν ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Μπενίτεθ ενεργοποίησε την διαδικασία πώλησης του Πινέδα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της «As» αναφέρει ότι πώληση του Μεξικανού μαζί μ' αυτήν του Ρούμπεν Μπλάνκο Φερνάντεθ, θα γεμίσει τα ταμεία της Θέλτα με 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τονίζει πως η υπόθεση του Πινέδα θα κλείσει θετικά για την ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες.

«Η πιο ακριβή μεταγραφή θα είναι αυτή του Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο η ΑΕΚ θέλει διακαώς να τον αποκτήσει μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του την τελευταία σεζόν. 

Οι μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μεξικανό επιθετικό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην αθηναϊκή ομάδα με αντάλλαγμα περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ ευρώ. 

Ο Ορμπελίν είχε έρθει ως ελεύθερος στο Βίγκο, όπου δεν τα κατάφερε ποτέ και τώρα θα φέρεi καλά χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά η As.