Ο Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας του με τον Καστάνιο έως το 2026

Πέπε Καστάνιο

i

©AsterasTripolis

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας του με τον Καστάνιο έως το 2026

Κώστας Τόπας 13:10 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 19.06.2023

Κάτοικος Τρίπολης θα παραμείνει ο Πέπε Καστάνιο, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό αμυντικό έως το καλοκαίρι του 2026.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινομπλέ» έως τώρα είχαν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους με τρεις ποδοσφαιριστές.

Αρχικά στις 18 Μαΐου ο Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πίτσου Ατιένθα. Ο Ισπανός στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Αρκάδες ως το καλοκαίρι του 2024. Σειρά πήρε ο Λουίς Βαλιέντε, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024, ενώ κάτοικος Τρίπολης θα παραμείνει μέχρι το 2025 και ο Ρούμπεν Γκαρθία, του οποίου η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα ανακοινώθηκε στις 13 Ιουνίου.

Την Δευτέρα (19/06) οι Αρκάδες γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους και με τον Πέπε Καστάνιο έως το 2026. Ο Ισπανός προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν, στις οποίες κατέγραψε 76 συμμετοχές κι ένα γκολ και κατάφερε να καθιερωθεί στην άμυνα της ομάδας του. Αυτή θα είναι η τέταρτη διαδοχική σεζόν για τον 24χρονο στόπερ.

Η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Pepe Castaño. Ο Castaño υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026».

Από την πλευρά του ο Πέπε Καστάνιο δήλωσε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα μείνω στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ακόμη τρία χρόνια. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αγαπάω την Τρίπολη και τους οπαδούς μας. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει ανακοινώσει και την απόκτηση του Νίκου Καλτσά αλλά και του πρώην επιθετικού του Ιωνικού, Βασίλη Μάντζη.