Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© Intime

Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Κώστας Τόπας 20:54 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 29.03.2024

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (30/3, 15:00) αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3, 15:00) στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Σερραίους και ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Σέρβος τεχνικός δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζούγλη, Παπαδόπουλο και Τζουκάνοβιτς, καθώς και τον Μουνάφο, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αντίθετα στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς επέστρεψαν οι: Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς και Γκος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Ο Αστέρας παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του (vid)

Συνεχίζονται οι βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης. Αυτή τη φορά, δημιουργήθηκαν δύο νέα σύγχρονα γυμναστήρια, ένα για την πρώτη ομάδα και ένα για τις Ακαδημίες του συλλόγου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εφόδια για την εκγύμναση και την προετοιμασία τους.

Έτσι, οι Αρκάδες εξελίσσουν και βελτιώνουν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις, με στόχο η ομάδα να συνεχίσει να διαθέτει τις πιο σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως τη δυναμική παρουσία του στον χώρο, βελτιώνοντας συνεχώς τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα.Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο γυμναστήριο της ομάδας στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το νέο γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με επιστημονικό τρόπο και πρωτοποριακή τεχνολογία και αποτελεί σημαντικό εφόδιο στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος».

Η δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Οι υποδομές του, τις οποίες κατά καιρούς έχουν κάνει χρήση σπουδαία clubs, αλλά ακόμη και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων η οποία φιλοξενήθηκε και πάλι στο γήπεδό μας αυτή την εβδομάδα για επίσημο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας με τις πλέον πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους. Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο γυμναστήριο της ομάδας μας. 

Πλήρως εξοπλισμένο, με όργανα τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος, με στόχο την καλύτερη δυναστή εκγύμναση και προετοιμασία του. Το όραμα του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη για έναν ΑΣΤΕΡΑ που συνεχώς κοιτάζει πιο ψηλά και προοδεύει προς κάθε κατεύθυνση, υλοποιείται με πολλή δουλειά και μεγάλη θέληση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγαλώνει και συνεχώς θα προσπαθεί να δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας».