Αστέρας: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους, διαβεβαιώνουμε ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες»

Γιώργος Μποροβήλος

i

© Intime

Αστέρας: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους, διαβεβαιώνουμε ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες»

Κώστας Τόπας 10:23 - 14.03.2024

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε να ξεκαθαρίσει πως προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Βόλο στην Τρίπολη για την πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League (16/03, 17:00) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ΔΕΑΒ, η οποία ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτεία. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Αστέρας θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών», ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της, λέγοντας πως θα διαβεβαιώσει ότι θα γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι' αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. 

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του. 

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας».