Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

O Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Γιούρι Τίλεμανς

i

Photo by Alex Pantling/Getty Images

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:49 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:19 - 17.05.2024

Δίχως δύο βασικά «γρανάζια» της είναι πιθανό να αγωνιστεί η Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τίλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποκομίζουν τραυματισμούς στο ματς εναντίον της Τσέλσι.

Διπλό «πλήγμα», το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, θα έχει η Άστον Βίλα στις δύο αναμετρήσεις του Europa Conference League. Ο Ουνάι Έμερι είδε τον Γιούρι Τίλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποχωρούν με τραυματισμό από το ματς με την Τσέλσι, προκαλώντας ανησυχία στην ομάδα.

Για την περίπτωση του πρώτου ισχύουν τα εξής. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg» ο Τίλεμανς υπέστη τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Επομένως, αναλόγως τη σοβαρότητα της κατάστασης εκείνος είναι πιθανό να λείψει τόσο από το ματς της Αγγλίας όσο και από αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πάντως τα σενάρια δεν είναι και τόσο αισιόδοξα, με την παρουσία του τουλάχιστον στο πρώτο ματς να φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

«Βολές» Καραπαπά για τη μη κλήση Αλμέιδα: «Ο άνθρωπος που με είχε τιμωρήσει, δεν είδε τον Αλμέιδα τι έκανε στην Τούμπα;» (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:17 - 29.04.2024

«Βολές» Καραπαπά για τη μη κλήση Αλμέιδα: «Ο άνθρωπος που με είχε τιμωρήσει, δεν είδε τον Αλμέιδα τι έκανε στην Τούμπα;» (gallery)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media άφησε αιχμές για το γεγονός ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Από την άλλη, «θολό» είναι το τοπίο και όσον αφορά τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της Αργεντινής «Infobae», ο 31χρονος γκολκίπερ δεν έχει υποστεί ρήξη στον μηρό του, απλώς αυτός έχει καταπονηθεί. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος θα πρέπει να κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβανς στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι που δεν φαντάζει απίθανο.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο Αργεντίνος δεν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι, αφού στον προημιτελικό με τη Λιλ αποκόμισε δύο κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του Μπέρμιγχαμ. Στην Άστον Βίλα, λοιπόν, βρίσκονται σε στάση αναμονής για το ποιοι θα παίξουν τελικά στις δύο αναμετρήσεις, με τον Ουνάι Έμερι να εξετάζει τις εναλλακτικές του.

Ο Τζολάκης εξιστορεί πώς ο Ολυμπιακός πήρε την επική πρόκριση στη Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)
CONFERENCE LEAGUE

15:10 - 29.04.2024

Ο Τζολάκης εξιστορεί πώς ο Ολυμπιακός πήρε την επική πρόκριση στη Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Ο Κωνσταντής Τζολάκης περιγράφει στο Olympiacos TV τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στη Πόλη, η οποία ανέδειξε νικητές τους «ερυθρόλευκους» χάρη στις αποκρούσεις του Έλληνα γκολκίπερ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «4» του Conference League.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Πέμπτη (2/5) ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Αγγλία, με τη ρεβανς των ημιτελικών του Europa Conference League να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα στο φαληρικό γήπεδο. Από εκεί και έπειτα για τους Πειραιώτες ακολουθεί το σημαντικό εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο μπορεί να κρίνει και την έκβαση του πρωταθλήματος.