Η Ίντερ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αθπιλικουέτα

Σέζαρ Αθπιλικουέτα

i

© Intime

Η Ίντερ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αθπιλικουέτα

Η Τσέλσι βρίσκεται σε περίοδο ξεσκαρταρίσματος και πλέον κινδυνεύει να χάσει και τον αρχηγό της.

Η περσινή κακή χρονιά για την Τσέλσι σε όλα τα επίπεδα, οδήγησε την ομάδα σε μεγάλες αλλαγές ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Η αρχή έγινε με την έλευση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλε». Ο Αργεντινός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο και θα πάρει τα «κλειδιά» του συλλόγου με μοναδικό στόχο την «αναγέννηση».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Τσέλσι δείχνει να βρίσκεται σε μία περίοδο ξεσκαρταρίσματος. Παίκτες όπως ο Καντέ, ο Χάβερτς και ο Κόβασιτς οι οποίοι πρωταγωνίστησαν με την ομάδα του Λονδίνου αποτελούν παρελθόν, ωστόσο αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές αποχωρήσεις. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα σενάριο, το οποίο αναφέρεται στον αρχηγό της ομάδας. Συγκεκριμένα ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επισήμανε πως ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα βρίσκεται στη λίστα της Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ισπανού αμυντικού.

Ο 33χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» του Λονδίνου μέχρι το 2024, ωστόσο η ομάδα του Μιλάνου δείχνει αποφασισμένη να τον αποκτήσει άμεσα. Με τη φανέλα της Τσέλσι ο Αθπιλικουέτα έχει γράψει τη δική του ιστορία, καθώς σε 508 εμφανίσεις έχει μετρήσει 17 γκολ και 56 ασίστ. Τη περασμένη σεζόν στην οποία οι «Λονδρέζοι» κατέγραφαν το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο, ο αρχηγός πραγματοποίησε 32 συμμετοχές.

Έκλεισε τον Χάβερτς η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έκλεισε την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Κάι Χάβερτς λοιπόν θα γίνει παίκτης των «κανονιέρηδων» αφού, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, συμφώνησαν και με την Τσέλσι και πλέον το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι ιατρικές εξετάσεις και η ανακοίνωση του Γερμανού. Το ποσό που η ομάδα του βόρειου Λονδίνου θα βγάλει από τα ταμεία της είναι εξήντα εκατομμύρια λίρες και πέντε εκατομμύρια λίρες μπόνους.

Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι αγόρασαν το Στρασβούργο έναντι 70 εκατ. ευρώ
PREMIER LEAGUE

10:02 - 23.06.2023

Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι αγόρασαν το Στρασβούργο έναντι 70 εκατ. ευρώ

Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι σύναψαν συνεργασία με τον σύλλογο της Ligue 1, Στρασβούργο, επεκτείνοντας το μοντέλο πολλών συλλόγων που έχουν στην κατοχή τους και επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους να επενδύσουν σε άλλες ομάδες.

Η Άρσεναλ με τον διεθνή επιθετικό είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό για τους προσωπικούς όρους, με τον παίκτη να είχε κάνει ξεκάθαρες τις βλέψεις του πως ήθελε να πάρει μεταγραφή στους «κανονιέρηδες». Την ίδια ώρα το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει πολλά χρόνια διάρκεια.