Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα

i

Photo by Angel Martinez/Getty Images

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:59 - 10.03.2023

Ένας από τους κορυφαίους συλλόγους παγκοσμίως, η Ατλέτικο Μαδρίτης, έρχεται στην Αθήνα για να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό camp σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο. Μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου αποφάσισε να επισκεφτεί την Αθήνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, φιλοσοφία και τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp, για παιδιά ηλικίας από 5 έως 18 ετών, καθώς και σεμινάρια για προπονητές Ακαδημίας.

Την εβδομάδα του Πάσχα, από 10 έως 14 Απριλίου 2023, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Άρη Βούλας, προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της Ατλέτικο και κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO θα διδάξουν την φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις αξίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν από τους προπονητές της Ατλέτικο και θα ταξιδέψουν για να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της Ισπανικής ομάδας.

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού οι θέσεις είναι μόλις για 160 παιδιά. Πατήστε εδώ και δηλώστε συμμετοχή.