Ο Καραντώνης μέτρησε τα δοκάρια στο Περιστέρι

Ο Καραντώνης ελέγχει τα δοκάρια

i

©Tourette Photography

Ο Καραντώνης μέτρησε τα δοκάρια στο Περιστέρι

Κώστας Τσιακλής 17:17 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 08.03.2023

Ο διαιτητής του Ατρόμητος - ΑΕΚ, Δημήτρης Καραντώνης βγήκε στο γήπεδο του Περιστερίου και μέτρησε τα δοκάρια.

Όλη η ιστορία που έχει προκύψει με τα δοκάρια του γηπέδου του Περιστερίου και όσα συνέβησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει σκορπίσει τον... φόβο και για το σημερινό παιχνίδι σε όλους. Όσον αφορά τα δοκάρια και πόσο ύψος έχουν.

Ως εκ τούτου, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Καραντώνης, μπήκε στο γήπεδο του Περιστερίου και πήγε απευθείας στις εστίας για να μετρήσει τα δοκάρια.

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα και το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στην προγραμματισμένη του ώρα, δηλαδή στις 17:30.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη φορά όλα είχαν ξεκινήσει όταν ο Νορντίν Άμραμπατ παρατήρησε μία ανισότητα στα δοκάρια των δύο εστιών, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης και αυτοί με τη σειρά τους τον διαιτητή Μανούχο.

Η ΑΕΚ κατεβαίνει στο Περιστέρι χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία, με τον Αλμέιδα να παρατάσσει την εξής ενδεκάδα: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Τσούμπερ, Αραούχο

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν, Ροτάριου, Αγκιμπού, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ

Tags: