Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια κόντρα στον Άρη, έπειτα από όσα έγιναν στον πρώτο γύρο»

Οπαδοί στο Ατρόμητος - Άρης

i

© Intime

Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια κόντρα στον Άρη, έπειτα από όσα έγιναν στον πρώτο γύρο»

Sportal newsroom 19:25 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 24.02.2023

Ο Ατρόμητος αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ματς του πρώτου γύρου.

Οι φίλοι του Ατρόμητου δέχτηκαν κάλεσμα από αυτούς του Άρη, όσον αφορά την επερχόμενη αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πιο αναλυτικά, μέσω ανακοίνωσης, η Super 3 προσκάλεσε τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να παρακολουθήσουν το ματς της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

«Όπως και στο περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έτσι και τώρα, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ να μην προμηθευτεί εισιτήρια για την θύρα 4 των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έτσι ώστε όποιος φίλος του Ατρομήτου θέλει, να έρθει να παραλάβει το εισιτήριο του από τα εκδοτήρια και να μπει στο γήπεδο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένας να μπορεί να παρακολουθεί την ομάδα του», ανέφεραν συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί των «κίτρινων».

Από μεριάς του ο Ατρόμητος δεν ζήτησε εισιτήρια, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης μεταξύ των δύο συλλόγων. Αφορμή, όπως αναφέρει και με ανακοίνωση της η ομάδα των δυτικών προαστίων, είναι τα επεισόδια που συνέβησαν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί πως στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της προσεχούς αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, δεν αιτήθηκε την παραχώρηση Θύρας & εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας. 

Παρά τη σχετική συμφωνία που υπήρξε με την ΠΑΕ Άρης πριν από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου για τη φιλοξενία των φιλάθλων μας για το ματς της Κυριακής (26/2), η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματός της, θέλοντας έτσι να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, έπειτα και από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου».

Tags: