Το παλεύει για Αγκιμπού ο Ατρόμητος
i

© Intime

Το παλεύει για Αγκιμπού ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 05.08.2023

Ο Ατρόμητος εντείνει τις προσπάθειες του για τον Αγκιμπού Καμαρά, θέλοντας να αποκτήσει τον βραχύσωμο επιθετικό από τον Ολυμπιακό.

O Ατρόμητος συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης εν όψει της σεζόν 2023-24, με τον σύλλογο να ψάχνει τους ποδοσφαιριστές που θα του προσφέρουν την επιστροφή στις επιτυχίες. Διακαής πόθος παραμένει ο Αγκιμπού Καμαρά, με την ομάδα του Περιστερίου να πιέζει για την απόκτηση του. 

Επιμονή για Αγκιμπού από τον Ατρόμητο

Πιο αναλυτικά, το κλαμπ των δυτικών προαστίων επιμένει στην προσπάθεια απόκτησης του νεαρού επιθετικού, ψάχνοντας τη «χρυσή φόρμουλα» στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, είτε με θετικό είτε με αρνητικό αντίτιμο. Φυσικά, ο Ατρόμητος δεν θα εγκαταλείψει αμαχητί την προσπάθεια απόκτησης του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ο Κρις Κόλμαν τον θεωρεί δοκιμασμένη λύση για την γραμμή κρούσης, επομένως η μεταγραφή του φαντάζει ιδανική για την ομάδα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά πέρασε το μισό της περασμένης σεζόν στο Περιστέρι και η θητεία ήταν αρκετά ικανοποιητική. Ο ίδιος σημείωσε 12 εμφανίσεις με τα «κυανόλευκα» και σε αυτές πρόλαβε να πετύχει τρία τέρματα. Νωρίτερα, η θητεία του περιλάμβανε 51 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς και 29 εμφανίσεις σε όλα τα τμήματα της Λιλ (μία με την πρώτη ομάδα).

Αν τελικά η μεταγραφή του, την οποία ο Ατρόμητος επιθυμεί να πραγματοποιήσει με μορφή δανεισμού, πραγματοποιηθεί, τότε ο σύλλογος θα έχει καλύψει και το τελευταίο του κενό όσον αφορά το ρόστερ. Προηγουμένως, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν ακόμα εννέα μεταγραφές, με τελευταία εκείνη του Αντζιελέσκι.  Τσιντώτας, Βέργος, Μαρκετζιάνι, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Ιμερέκοφ είναι οι υπόλοιποι 8 που ανακοινώθηκαν από το κλαμπ.