Κόλμαν: «Ήταν κομβικό ματς για εμάς»
i

Κρις Κόλμαν/©intime

Κόλμαν: «Ήταν κομβικό ματς για εμάς»

Sportal newsroom 19:42 - 08.01.2023

Στη σημασία του αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό στάθηκε ο Κρις Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 2-0 του Ιωνικού για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Περιστερίου πλησίασε την εξάδα και κάνει όνειρα πλέι οφ. 

Ο προπονητής της ομάδας στάθηκε στη σημασία που είχε ο αγώνας για τον Ατρόμητο. «Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε μία πολύ δυνατή αρχή, σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με δύο πολύ καλές ομάδες. Αν υπήρχε κάτι που να μας προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι δεν είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο», σημείωσε ο Κρις Κόλμαν στην κάμερα της Nova.

Για το γκολ του Ροτάριου, ο Ουαλός προπονητής είπε: «Ο Ντόριν είναι ένας κομβικός παίκτης και μεγάλη... απειλή για τον αντίπαλο. Μοιάζει να είναι καλύτερα σε επίπεδα φυσικής κατάστασης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε σήμερα».

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ κομβικό για εμάς. Είχαμε εννέα βαθμούς και έπρεπε να ανακάμψουμε, γιατί στην Super League δύο ήττες μπορούν να σε φέρουν σε κακή βαθμολογική θέση. Πρέπει, πάντα, να κυνηγάμε και να παίρνουμε τους πόντους, σε οποιεσδήποτε συνθήκες», κατέληξε ο Κρις Κόλμαν.