Kοντά σε Βέργο ο Ατρόμητος

Kοντά σε Βέργο ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 30.06.2023

Ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Βέργο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αυστριακή Βόλφσμπεργκερ.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά στο να ανακοινώσει την προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του (μετά τους Γιουμπιτάντα, Τσακμάκη και Τσιντώτα) ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο!

Κοντά σε συμφωνία Βέργος και Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες μοιάζουν να τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και πλέον αποτελεί θέμα χρόνου η άφιξη του στην Ελλάδα. Ο 27χρονος σέντερ φορ ανήκε στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ μέχρι πρότινος, όμως η ομάδα τον αποδέσμευσε από το ρόστερ μετά τη λήξη του συμβολαίου του. 

Ο ίδιος πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν στην Αυστρία, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας από την ομώνυμη πόλη. Τρία παιχνίδια στα προκριματικά του Europa Conference League και 11 στο πρωτάθλημα ήταν ο απολογισμός του με τα «μαύρα». Ακολούθησε η αποχώρηση του από τη χώρα με προορισμό την Ελλάδα, όπου και παραχωρήθηκε δανεικός στη Λαμία.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας ο ίδιος κλήθηκε να συνδράμει υπό δύσκολες συνθήκες, αφού όταν ενσωματώθηκε στο ρόστερ του συλλόγου, αυτός πάλευε για την παραμονή του. Εν τέλει η Λαμία έμεινε στην κατηγορία, όμως ο Βέργος - τουλάχιστον τυπικά - επέστρεψε στη Βόλφσμπεργκερ.