Ατρόμητος: Ο Τζοβάρας, υπέστη μερική ρήξη στην κατάφυση τένοντα

Γιώργος Τζοβάρας

i

©Intime

Ατρόμητος: Ο Τζοβάρας, υπέστη μερική ρήξη στην κατάφυση τένοντα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:30 - 27.07.2023

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Τζοβάρας υπέστη κατάφυση τένοντα στο φιλικό παιχνίδι των «κυανόλευκων» με τον Βόλο και αναμένεται να απουσιάσει το επόμενο διάστημα.

Με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος έκανε γνωστό την Πέμπτη (27/7) ότι ο Γιώργος Τζοβάρας θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα. 

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Βόλο, ενώ η ανακοίνωση των Περιστεριωτών δεν προσδιορίζει χρονικά το διάστημα που θα απουσιάσει. Συγκεκριμένα ο Τζοβάρας έχει υποστεί μερική ρήξη κατάφυσης του τένοντα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: 

«Σε μαγνητική τομογραφία λόγω έντονων ενοχλήσεων που αισθανόταν στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού από χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό κόντρα στον Βόλο υποβλήθηκε ο μέσος της ομάδας μας, Γιώργος Τζοβάρας. 

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη στην κατάφυση τένοντα και ως εκ τούτου θα παραμείνει εκτός προπονήσεων ομάδας για τις επόμενες εβδομάδες και η κατάστασή του θα εκτιμάται σε τακτά χρονικά διαστήματα».