Οι νέες εμφανίσεις του Ατρομήτου για τη σεζόν 2023-24 (gallery)

Τσιντώτας / Γιουμπιτάνα / Βέργος

i

©intime

Οι νέες εμφανίσεις του Ατρομήτου για τη σεζόν 2023-24 (gallery)

Δημήτρης Χούπης 17:37 - 05.07.2023

Ο Ατρόμητος μαζί με τον νέο χορηγό έβγαλε και τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2023-24, οι οποίες είναι «κυανόλευκες», ενώ στην άσπρη πλευρά υπάρχουν και αστέρια.

Ο Ατρόμητος σήμερα (5/7) παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023-24. «Μοντέλα» για την παρουσίασή τους ήταν τρεις μεταγραφές της ομάδας, ο Τσιντώτας, ο Γιουμπιτάνα και ο Βέργος. Ενώ παρόν ήταν και ο Χρήστος Δήμος και ο Γιώργος Τζοβάρας

Η πρώτη φανέλα λοιπόν είναι κυανόλευκη, με τη μία πλευρά να είναι μπλε και η άλλη άσπρη, ενώ υπάρχουν και χρυσές λεπτομέρειες, αλλά και αστέρια. Η δεύτερη εμφάνιση μπλε σκούρο, ενώ η τρίτη είναι λευκή. Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, η μία φανέλα είναι πορτοκαλί και η άλλη πράσινη

Στην εκδήλωση ήταν και ένας οπαδός της ομάδας του Περιστερίου, στον οποίο ο προπονητής, Κρις Κόουλμαν του έκανε δώρο μία εμφάνιση του Ατρομήτου. 

Παράλληλα έγινε και η ανακοίνωση του νέου χορηγού. Συγκεκριμένα η Novibet θα είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας του Περιστερίου  για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου για τη συνεργασία: 

«Ο Ολυμπιακός έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για Μπαρτρά και Γκόμες - Θέλει περισσότερα η Τράμπζονσπορ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:26 - 03.07.2023

«Ο Ολυμπιακός έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για Μπαρτρά και Γκόμες - Θέλει περισσότερα η Τράμπζονσπορ»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρει «πακέτο» τους Μπαρτρά - Γκόμες, όμως η Τράμπζονσπορ ζήτησε σχεδόν τα διπλάσια χρήματα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και η Novibet ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη Novibet να αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας. Η Novibet θα σταθεί στο πλευρό μας τη σεζόν με την οποία γιορτάζουμε φέτος 100ά μας γενέθλια, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επίτευξη των στόχων μας. 

Η συνεργασία της Novibet και της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.