Σπουδαία χορηγική συνεργασία για τρία χρόνια

Σπουδαία χορηγική συνεργασία για τρία χρόνια

Sportal newsroom 13:29 - 05.07.2023

Ο Ατρόμητος παρουσίασε τη νέα του χορηγική συνεργασία με τη Novibet.

Χορηγός του Ατρόμητου για τρία χρόνια θα είναι η Novibet.

Σήμερα παρουσιάστηκε η συνεργασία και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Συμπαίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια η εταιρεία αθλητικού στοιχήματος, Novibet.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και η Novibet ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη Novibet να αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας. Η Novibet θα σταθεί στο πλευρό μας τη σεζόν με την οποία γιορτάζουμε φέτος 100ά μας γενέθλια, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επίτευξη των στόχων μας.

Η συνεργασία της Novibet και της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία: «Για τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους μας, η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής της ομάδας μας και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που αυτή η χρονιά θα έχει ως συνοδοιπόρο τη Novibet. Εκτός από μία κορυφαία εταιρεία στο τομέα του αθλητικού στοιχήματος, η Novibet έχει συνδέσει το όνομά της με την έντονη κοινωνική της δράση, γεγονός που πρεσβεύει στον απόλυτο βαθμό και τις ηθικές αξίες της ΠΑΕ Ατρόμητος και για τις οποίες «μάχεται» όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχής γενομένης από σήμερα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Novibet και ευχόμαστε μέσω αυτής της συνεργασίας να στείλουμε μαζί το μήνυμα τόσο για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για μια καλύτερη κοινωνία».

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε ότι: «Ο Ατρόμητος δεν είναι απλώς μια ομάδα – είναι ένα σύμβολο των προσδοκιών, των ονείρων και των φιλοδοξιών, της Δυτικής Αθήνας. Μέσω της χορηγίας μας στην ΠΑΕ Ατρόμητος, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους ταλαντούχους αθλητές και αυτή την ιστορική ομάδα, στο ταξίδι προς την επιτυχία. Αναγνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός έχει μια εξαιρετική δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους, να ξεπερνά τις διαφορές και να δημιουργεί στιγμές που βρίσκουν απήχηση στις καρδιές όλων μας. Μαζί με τον Ατρόμητο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε σημαντικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο – που θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων της ομάδας».

Σχετικά με τη Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 8 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική (Ελλάδα, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ), δύο techubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 700 εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά».