Ατρόμητος: Χωρίς τον Κιάρτανσον στην Τρίπολη για το φινάλε της σεζόν

Κρις Κόουλμαν

i

© Intime

Ατρόμητος: Χωρίς τον Κιάρτανσον στην Τρίπολη για το φινάλε της σεζόν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:56 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 12.05.2023

Χωρίς τον Κιάρτανσον θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο τελευταίο ματς της σεζόν, στο οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Τρίπολη προκειμένου να ολοκληρώσει τη φετινή του σεζόν στη Stoiximan Super League, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα με φόντο την 7η αγωνιστική των playouts.

Η χρονιά για τους Περιστεριώτες έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί από την αρχή του μίνι πρωταθλήματος, αφού οι ίδιοι εξασφάλισαν από νωρίς την παραμονή τους στην κατηγορία. Για τυπικούς, λοιπόν, λόγους οι παίκτες του Κόλμαν θα αντιμετωπίσουν τους Αρκάδες, με τον Ουαλό τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20:00, 13/05).

Η τρομερή σεζόν του Τικίνιο στη Βραζιλία συνδέει τον πρώην φορ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!
LA LIGA

20:32 - 12.05.2023

Η τρομερή σεζόν του Τικίνιο στη Βραζιλία συνδέει τον πρώην φορ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!

Ένα σενάριο «φωτιά» κυκλοφορεί στην Ισπανία, με το Μέσο «Fichajes» να υποστηρίζει πως ο Τικίνιο Σοάρες θα μπορούσε να αποτελέσει μεταγραφή της Μπαρτσελόνα, μετά την εξαιρετική του χρονιά.

Σε αυτή δεν περιλαμβάνεται για μία ακόμα φορά ο Βίνταρ Κιάρτανσον, o oποίος απουσίαζε και στο περασμένο ματς της ομάδας του. Ο Ισλανδός, λόγω της ίωσης που είχε από την περασμένη εβδομάδα,  κρίθηκε ανέτοιμος, αφού δεν έχει κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Κρις Κόουλμαν: Γιαννιώτης, Σάλτας, Μπρανέσκου, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Πομόνης, Μαυρομάτης, Οικονομίδης, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Γκονζάλεζ, Κουέν, Μουντές, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Ροτάριου