Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 16:30 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 21.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 17:30) σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία η Ένωση προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη στη διαδικασία των πέναλτι και το ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» και από την άλλη οι Περιστεριώτες προέρχονται από την επικράτηση μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ με 4-0 για το Κύπελλο και «τρέχουν» σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στο Περιστέρι έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και οι τιμωρημένοι Νταμιάν Σιμάνσκι και Πέτρος Μάνταλος. Φυσικά, ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του και τους διεθνείς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Το δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Γιόνσον και Πινέδα, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Γκατσίνοβιτς (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πόνσε, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Πινέδα: «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν είναι στο καλύτερό της επίπεδο, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:55 - 21.01.2024

Πινέδα: «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν είναι στο καλύτερό της επίπεδο, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Για την αυτοκριτική που πρέπει να κάνουν και να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για τον στόχο του πρωταθλήματος, μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα στην NOVA πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, Τσούμπερ.