Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Πάμπλο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Πάμπλο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:52 - 30.05.2024

Τους συνεργάτες που θα έχει μαζί του ο Πάμπλο Γκαρσία στον Ατρόμητο, γνωστοποίησε η ομάδα μέσω ανακοίνωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής στον Ατρόμητο, με την ομάδα να εμπιστεύεται τις τύχες της στον Ουργουανό τεχνικό. Στόχος του συλλόγου να επιστρέψει στο καλό φεγγάρι του παρελθόντος, κάτι που θα προσπαθήσει να τον κάνει με τον πρώην κόουτς του Πανσερραϊκού. Η ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψή του και μαζί με αυτή, έκανε γνωστούς και τους συνεργάτες του Γκαρσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι και τυπικά προπονητής του Ατρόμητου και μαζί του θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του. Από την 29η Μαΐου άρχισε και τυπικά η εποχή του Πάμπλο Γκαρσία στον Ατρόμητο και μαζί του συμφώνησαν οι άμεσοι συνεργάτες του, που θα τον πλαισιώνουν στην προσπάθεια της προσεχούς σεζόν.

Οι συνεργάτες του Πάμπλο Γκαρσία είναι οι:

  • Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (Βοηθός Προπονητή)

  • Γιάννης Αμπατζίδης (Αναλυτής/Β’ Βοηθός Προπονητή)

  • Βασίλειος Πετρόπουλος (Προπονητής Τερματοφυλάκων)

  • Θεοχάρης Κομσής (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης)

  • Μπέντζαμιν Γκαρσία (Βοηθός Προπονητή/Αναλυτής/Μεταφραστής)»

Προπονητής του Ατρόμητου και με τη «βούλα» ο Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του Ατρόμητου. Μέσω ανακοίνωσης, ο σύλλογος του Περιστερίου γνωστοποίησε πως ο πρώην τεχνικός του Πανσερραϊκού θα βρίσκεται στον πάγκο για τη σεζόν 2024/25.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή για τη σεζόν 2024/25.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, γεννημένος στις 11 Μαΐου του 1977, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της χώρας, έχοντας ως ποδοσφαιριστής 66 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, ενώ φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα. Στην Ελλάδα πραγματοποίησε πάνω από 100 συμμετοχές με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας τα πραγματοποίησε από τον Ιούλιο του 2015, που ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Κ17 του ΠΑΟΚ, ενώ τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε το τμήμα της Κ20 (μετέπειτα Κ19) της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε αυτή τη θέση παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα.

Σε εκείνο το διάστημα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020 ανέλαβε την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, διαδεχόμενος τον Αμπέλ Φερέιρα και ολοκλήρωσε τη θητεία του τον Μάιο του 2021. Στη συγκεκριμένη σεζόν οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση της Super League και το κυριότερο, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας του Ολυμπιακού στον τελικό με 2-1.

Κι όμως: Η Ελλάδα απείχε τρία λεπτά από την απώλεια μιας θέσης στο Champions League
CONFERENCE LEAGUE

13:29 - 30.05.2024

Κι όμως: Η Ελλάδα απείχε τρία λεπτά από την απώλεια μιας θέσης στο Champions League

Χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116' της παράτασης, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο του Conference League κι έτσι πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχει μία ακόμη θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε δύο σεζόν.

Το 2021 έως το 2023 συνέχισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το 2023 επέστρεψε στη Stoiximan Super League, αναλαμβάνοντας τον Πανσερραϊκό. Με την ομάδα των Σερρών και στην επιστροφή της έπειτα από πολλά χρόνια στην κορυφαία κατηγορία, τερμάτισε στην 7η θέση της Stoiximan Super League.

Πάμπλο, καλώς ήρθες στον Ατρόμητο!».