Με απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Με απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:45 - 05.04.2024

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα κατέβει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts, έχοντας μια διαφορά δέκα βαθμών από τις θέσεις που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη η ομάδα των Σερρών είναι στην 9η θέση με 30 βαθμούς έχοντας μια διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Ο Ατρόμητος λοιπόν έκανε γνωστή την αποστολή με την οποία θα κατέβει κόντρα στον Πανσερραϊκό, η οποία δεν περιλαμβάνει έξι παίκτες, οι τέσσερις για λόγους ροτέισον.

Ιωαννίδης: «Δεν με απασχολεί τι γράφεται, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό - Ο Μουκουντί έχει τον σεβασμό μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:42 - 05.04.2024

Ιωαννίδης: «Δεν με απασχολεί τι γράφεται, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό - Ο Μουκουντί έχει τον σεβασμό μου»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τους στόχους που έχει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει.

Ο λόγος γίνεται για τους Αγκιμπού, Κούντε, Κεσχρίντα και Ντε Μποκ. Αλλά και οι Ντένζελ Γιουμπιτάνα (συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις), Παναγιώτης Τσιντώτας επίσης για τραυματισμό.

Η αποστολή της ομάδας: Μαρκετζάνι, Σάλτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Πομόνης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Βρακάς, Κούεν, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας, Ντιρκς