«Ο Σάσα Ίλιτς φεύγει για Ρωσία προκειμένου να αναλάβει τη Νόβγκοροντ»

Σάσα Ίλιτς

i

©intime

«Ο Σάσα Ίλιτς φεύγει για Ρωσία προκειμένου να αναλάβει τη Νόβγκοροντ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:38 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 17.05.2024

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως θα μπουν στη συνεργασία μεταξύ Ατρόμητου και Σάσα Ίλιτς, όπως αναφέρει δημοσίευμα από ρωσικό ΜΜΕ.

Στις 24 Οκτωβρίου του 2023 ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Σάσα Ίλιτς, ο οποίος και αντικατέστησε τον Κρις Κόουλμαν. Ωστόσο αυτή η συνεργασία φαίνεται πως αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν πως ο Σέρβος τεχνικός έχει συμφωνήσει με την Νίζνι Νόβγκορντ και πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο του Περιστερίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος έχει ακόμα ένα παιχνίδι στα playouts της Stoiximan Super League, επομένως - εφόσον επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα - φαντάζει πιθανό να αποχωρήσει μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν, Σάσα Ίλιτς, συμφώνησε και φεύγει για τη Ρωσία! Μετά τις Τσουκαρίτσκι, την ΤΣΣΚΑ από τη Σόφια και τον Ατρόμητο, στον πάγκο του οποίου κάθεται αυτή τη στιγμή, ο πρώην διεθνής μέσος θα μετακομίσει στη Ρωσία μετά τη λήξη του συμβολαίου και θα αναλάβει τη Νίζνι Νόβγκοροντ!

Θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Σάσα Ίλιτς, ο οποίος σημείωσε πολύ καλά αποτελέσματα στον πάγκο των προηγούμενων συλλόγων του. Σε αντίθεση με τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, όπου είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ομάδες από το πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, ο Σάσα Ίλιτς θα παλέψει για την… επιβίωση στη ρώσικη Premier League» ανέφερε μεταξύ άλλων το ρωσικό ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίλιτς βρέθηκε για πρώτη στον πάγκο του Ατρόμητου την 9η αγωνιστική. Όταν ανέλαβε την ομάδα, εκείνη βρισκόταν στην προτελευταία θέση με μόλις 6 βαθμούς. Εν τέλει, υπό τις οδηγίες του ο σύλλογος σώθηκε και πλέον κοιτάζει τη νέα σεζόν του.