Το «ευχαριστώ» του Ατρομήτου στον Γιώργο Κορακάκη

Γιώργος Κορακάκης

i

©intime

Το «ευχαριστώ» του Ατρομήτου στον Γιώργο Κορακάκη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:20 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 05.06.2024

Ο Γιώργος Κορακάκης αποχώρησε από τον Ατρόμητο και η ομάδα του Περιστερίου τον ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Κορακάκης αποχώρησε από τον Ατρόμητο, όντας υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Σάσα Ίλιτς. Κάπως έτσι οι Περιστεριώτες αποχαιρέτησαν τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα μετακομίσει στην Κύπρο για να γίνει βοηθός του Κρις Κόουλμαν στην ΑΕ Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η οικογένεια του Ατρόμητου θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στον Γιώργο Κορακάκη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Γιώργος Κορακάκης, ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται, θα αποτελεί για πάντα μία ζωντανή ιστορία του Ατρόμητου, τον οποίο έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής

Από το 2018 και έπειτα, από όταν επέστρεψε στον Ατρόμητο, ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών (2018 – 2022) και του προπονητή της Κ17, ενώ εν συνεχεία διετέλεσε και προπονητής της Κ19.

Από τον Νοέμβριο του 2020 αποτέλεσε τον άμεσο βοηθό του Κρις Κόλμαν στην πρώτη ομάδα, ρόλο που είχε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς, ενώ δήλωσε πάντα «παρών» όταν χρειάστηκε για τον ρόλο του πρώτου προπονητή.

Ο Γιώργος Κορακάκης θα είναι πλέον ο άμεσος βοηθός του Κρις Κόλμαν στην ΑΕ Λεμεσού και όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους εύχεται μια επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί για την προσφορά τους τους Αντώνη Κουρή (προπονητής φυσικής κατάστασης), Χρήστο Μακρυγιάννη (Αναλυτής) και Μάρκο Γκαρόφαλο (προπονητής τερματοφυλάκων), που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας την προσεχή σεζόν».