Ατζέντης του Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη»
i

©printscreen

Ατζέντης του Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη»

Ο ατζέντης του 26χρονου Ουκρανού μέσου της Ντνίπρο, Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή.

Παγκοσμίως έντονο είναι το ενδιαφέρον για το Ολεκσάντερ Πιχαλιόνοκ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ατζέντης του σε Μέσο της Ουκρανίας. 

Ο 26χρονος μέσος αποτελεί πόλο έλξης για αρκετές ομάδες του εξωτερικού όπως τόνισε ο εκπρόσωπός του, τοποθετώντας ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του και τον Ολυμπιακό.

Ο Πιχαλιόνοκ συνολικά με την ουκρανική ομάδα έχει καταγράψει 94 εμφανίσεις, έχοντας 18 γκολ και 30 ασίστ. Έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2025 με την Ντνίπρο

«Υπήρξαν κάποιες επαφές με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, χωρίς όμως να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, όπως η Χιρόνα, η Μόντσα, η Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός και άλλοι σύλλογοι. 

Υπήρξαν επίσης επαφές από ομάδες του MLS, την Πολωνία και την Ουκρανία. Όταν υπάρξει μια πρόταση, τότε θα μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Πικαλιόνοκ.