Ατζούν: «Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια»

Ατζούν

Ατζούν: «Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια»

Κώστας Τόπας 15:01 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 27.03.2024

Ο πρόεδρος της Χαλ και Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και εμφανίστηκε βέβαιος πως ο τούρκικος σύλλογος έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Ο πρόεδρος της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sporx, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League και εμφανίστηκε βέβαιος πως ο τούρκικος σύλλογος έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

«Είμαι κάποιος που ακολουθώ στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες επιτυχίες με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά μετά ξεκίνησε να πέφτει. Το χάος που δημιουργήθηκε οδήγησε σε πολλές μεταγραφές παικτών. Το χάος μεγάλωσε όταν αποκτήθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Πετύχαμε τον Ολυμπιακού στην καλύτερη δυνατή φάση. Πριν από 3-4 χρόνια έπαιζε σοβαρό ποδόσφαιρο και κέρδισε εντός και εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πια. Θα έχουμε το πλεονέκτημα όσον αφορά στη δυναμική του ρόστερ.

«Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν στο Conference ειδικά από τη στιγμή που ο τελικός γίνεται στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τη διάθεση επένδυσης σε ομάδα της Σλοβενίας.

«Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μια ομάδα στη Σλοβενία. Περάσαμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα αλλά δεν βρήκαμε την ομάδα που θέλουμε. Τώρα πιστεύω πως το σλοβένικο πρωτάθλημα είναι το καταλληλότερο για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mr. Survivor είναι δηλωμένος οπαδός των Κωνσταντινουπολιτών και πολλάκις τους έχει υπερασπιστεί δημόσια, όπως έκανε και μετά τα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος σε δηλώσεις του σε εκπομπή στο YouTube δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να γίνει πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, στηρίζοντας πάντως και τον νυν πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς.

«Πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο, πιστεύω πως μπορεί να ωφελήσει τη Φενέρμπαχτσε, η ιστορία του δεν έχει τελειώσει ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί που όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει πρόεδρος της ομάδας κάποια μέρα τόνισε ότι:

«Βόμβα» από Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από την UEFA να παίξει σε άλλη χώρα τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε»
CONFERENCE LEAGUE

08:32 - 26.03.2024

«Βόμβα» από Τουρκία: «Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από την UEFA να παίξει σε άλλη χώρα τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από την UEFA να παίξει σε άλλη χώρα τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς θεωρεί ότι «τα γήπεδα στην Τουρκία δεν είναι ασφαλή».

«Αν οι συνθήκες το ευνοούν, αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γίνω πρόεδρος στη Φενέρ».

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε είναι προγραμματισμένος για τις 11 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) και η ρεβάνς θα γίνει στις 18 Απριλίου, εκτός έδρας (22:00). Ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Fenerbahce θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το Άστον ΒίλαΛιλ.