Αχώριστος με τον Μέσι ο Αγουέρο, κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον «Pulga» (vid)
i

Μέσι & Αγουέρο/©PrtScr

Αχώριστος με τον Μέσι ο Αγουέρο, κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον «Pulga» (vid)

Κώστας Τόπας 09:18 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 17.12.2022

Ο Σέρχιο Αγουέρο μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο βρίσκεται στο πλευρό της Αργεντινής και του κολλητού του, Λιονέλ Μέσι.

Η εθνική Αργεντινής προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γαλλία (18/12, 17:00). Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να δώσει ακόμη μία παράσταση, προκειμένου η «Αλμπισελέστε» να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. 

Ο Αργεντινός αστέρας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια με τον Σέρχιο Αγουέρο. Παρά το γεγονός ότι ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά, ταξίδεψε στο Κατάρ προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του κολλητού του και της εθνικής Αργεντινής.

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής από την πλευρά της, κάλεσε τον «Κουν» στην αποστολή για τον τελικό, αναγνωρίζοντας το μέγεθος και την προσφορά του στην «Αλμπισελέστε». Ο Αγουέρο άρπαξε την ευκαιρία κι αφού πρώτα πήρε μέρος στην προπόνηση πέτυχε γκολ, κι έπιασε κι ένα πέναλτι!

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 34χρονος Αγουέρο είχε την ευκαιρία να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον πολύ καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι. Οπως παλιά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της Αργεντινής βρίσκονται και οι τραυματίες Γκονζάλες, Κορέα και Λο Σέλσο που απουσίασαν από το Μουντιάλ. Μία κίνηση η οποία αναδεικνύει το εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της «Αλμπισελέστε».