Αυτός είναι έρωτας για την ομάδα: Δύο οπαδοί στη Βουλγαρία ταξίδεψαν 100 χλμ. και έκαναν μόνοι τους κερκίδα (vid)
i

Οι δύο οπαδοί της Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ/PrtScr

Αυτός είναι έρωτας για την ομάδα: Δύο οπαδοί στη Βουλγαρία ταξίδεψαν 100 χλμ. και έκαναν μόνοι τους κερκίδα (vid)

Κώστας Τόπας 12:18 - 14.02.2023

Οταν αγαπάς την ομάδα σου, κάνεις τα πάντα γι' αυτήν. Ακόμα κι αν χρειαστεί να διανύσεις 100 χιλιόμετρα για να βρεθείς στο πλάι της.

Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν και δύο οπαδοί της Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας. Η ομάδα τους την Δευτέρα (13/02) έδινε ένα σημαντικό παιχνίδι, εκτός έδρας με στόχο να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Γι' αυτό και οι δύο συγκεκριμένοι φίλοι της Πίριν αποφάσισαν να διανύσουν 100 χιλιόμετρα προκειμένου να μεταβούν στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια και να στηρίξουν την ομάδα τους. Με το σκεπτικό βέβαια, ότι στο γήπεδο της Σλάβιας Σόφιας θα συναντούσαν κι άλλους συνοπαδούς τους.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως ενδεχομένως θα περίμεναν, καθώς στο γήπεδο ήταν οι οπαδοί της Σλάβιας Σόφιας και αυτοί οι δύο, από πλευράς Πιρίν. Παρ' όλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω, έκατσαν αναπαυτικά στην εξέδρα του γηπέδου, φώναξαν για την ομάδα τους και στο τέλος απήλαυσαν την εμπειρία.

Για την ιστορία, η Πιρίν γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Σλάβια Σόφιας και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, μόλις στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.