Το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, είναι σήμερα εκατομμυριούχος μέσω της βότκας (vid)
i

Η στιγμή που ο Αζάρ κλωτσάει το ballboy/PrtScr

Το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, είναι σήμερα εκατομμυριούχος μέσω της βότκας (vid)

Κώστας Τόπας 11:59 - 24.01.2023

Πέρασαν δέκα χρόνια από τη μέρα που ένα ballboy της Σουόνσι δέχθηκε κλωτσιά από τον άλλοτε αστέρα της Τσέλσι, Έντεν Αζάρ.

Ένα από τα πιο αξέχαστα περιστατικά που έχουν συμβεί στην Αγγλία, είναι αυτό στον αγώνα της Τσέλσι με τη Σουόνσι το 2013 για τα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας. Τότε, ενώ η αναμέτρηση όδευε προς το τέλος της, το 17χρονο τότε ball boy προσπάθησε να καθυστερήσει τον Εντέν Αζάρ, αρνούμενος να του δώσει τη μπάλα. 

Εκείνη τη στιγμή, ο Βέλγος έχασε την ψυχραιμία του και τον κλώτσησε στα πλευρά, με αποτέλεσμα βέβαια να αποβληθεί. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Τσέλσι χρειαζόταν δύο γκολ ώστε να πάρει την πρόκριση και ήταν πολύτιμο. Ωστόσο, το 0-0 παρέμεινε και η Σουόνσι κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας με 5-0 στον τελικό κόντρα στην Μπρέντφορντ στο «Γουέμπλεϊ» λίγες ημέρες αργότερα.

Σήμερα ο Τσάρλι Μόργκαν διανύει το 26ο έτος της ηλικίας του και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πλουσιότερους νέους των Times. Ο λόγος; Το 2016, μαζί με τον σχολικό φίλο Τζάκσον Κουίν, ίδρυσαν μία επιχείρηση, με το όνομα Au Vodka, που έχει ως σήμα κατατεθέν τα χρυσά μπουκάλια συσκευασίας του ποτού.

Το 2019 οι πωλήσεις απογειώθηκαν κι έφτασαν τα 10.000 μπουκάλια μέσα σε ένα μήνα. Ανάμεσα στους διάσημους που προωθούν το προϊόν τους είναι ο Ροναλντίνιο, ο Γουέιν Λίνεκερ, αδερφός του Γκάρι και ιδιοκτήτης του διάσημου κλαμπ της Ίμπιζα «O Beach Ibiza» και πολλών άλλων, καθώς και ο θρύλος της πυγμαχίας Φλόιντ Μέιγουεδερ. Σήμερα, η εταιρεία έχει φτάσει να παράγει 35.000 μπουκάλια ημερησίως και να αποτελεί πια κορυφαίο brand, ενώ κάνει θραύση και στα social media.