Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση του στον αγώνα με τον Άγιαξ (vid)

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση του στον αγώνα με τον Άγιαξ (vid)

Κώστας Τόπας 09:50 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 02.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Φέσεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής (01/10) μετά τον σοβαρό τραυματισμό που σόκαρε άπαντες στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Η αναμέτρηση Βάαλβαϊκ – Άγιαξ σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ετιέν Φέσεν. Στο 86ο λεπτό του αγώνα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, έχασε τις αισθήσεις του έπειτα από τη σύγκρουση με τον φορ του Αίαντα τον Μπρομπέι, οδήγησε τους γιατρούς να κάνουν ακόμα και χρήση απινιδωτή κι εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Κυριακής (02/10) και πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του για να αναρρώσει.  Την είδηση ​​της επιστροφής του Φέσεν στο σπίτι του γνωστοποίησε ο συμπαίκτης του Μιχίλ Κράμερ, στο ποδοσφαιρικό talk show «Studio Voetbal». 

«Πήγε σπίτι υπό τις οδηγίες του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή», είπε ο αρχηγός της Βάαλβαϊκ, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: «Όλα φαίνονται καλά. Οι τομογραφίες δεν έδειξαν αιμορραγία. Όλα αυτά είναι θετικά μηνύματα. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα".

Για την κατάσταση του Ολλανδού γκολκίπερ μίλησε και ο γενικός διευθυντής της Βάαλβαικ, Φρανκ φαν Μόσελφελντ, λέγοντας πως ο Φέσεν είχε τις αισθήσεις τους όταν αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Ετιέν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στους παίκτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που ακολούθησαν το πρωτόκολλο και ξεκίνησαν αμέσως την ανάνηψη. Τότε σκεφτήκαμε ότι υπήρχε κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Τουλάχιστον τώρα δεν φαίνεται έτσι. Είχε συγκρουστεί με το πόδι ή το γόνατο του Μπρόμπι, στο κεφάλι. Ο Ετιέν λιποθύμησε. Ο φόβος υπάρχει, αλλά όταν έφυγε από το γήπεδο είχε τις αισθήσεις του. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ανακαλυφθούν σοβαρά πράγματα εκεί. Ήμουν στα αποδυτήρια με τη γυναίκα του που ήρθε από το σπίτι. Ήταν κι αυτή εκεί. Οι γιατροί έκαναν τη δουλειά τους».