Αποκάλυψη Βερβελέ στους «Baladeros Live»: «Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ Γιόβιτς ή Μπορέ, έχει ψαχτεί πολύ»

Αποκάλυψη Βερβελέ στους «Baladeros Live»: «Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ Γιόβιτς ή Μπορέ, έχει ψαχτεί πολύ»

Sportal newsroom 14:13 - 28.08.2023

Ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τόσο για τον Λούκα Γιόβιτς, όσο και για τον Ράφαελ Μπορέ.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε τα δύο πολύ μεγάλα ονόματα που κυνηγάνε οι ερυθρόλευκοι στη μεταγραφική περίοδο.

Κι αυτά δεν είναι άλλα από τον Λούκα Γιόβιτς της Φιορεντίνα και τον Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, να έχει ψαχτεί πολύ και να περιμένει τις εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες για την απόκτηση ενός εκ των δύο.

Επιπλέον, ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει ακόμα 3-4 μεταγραφές μέχρι το φινάλε, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα των αποχωρήσεων.

Μεταξύ άλλων ο Διονύσης Βερβελές ανέφερε:

«Το κομμάτι του Γιόβιτς είναι υπαρκτό για τον Ολυμπιακό. Έχει ψαχτεί και έχει ψαχτεί πολύ. Και για τον Γιόβιτς και για τον Μπορέ. Είναι μια ειδική κατάσταση ο Μπορέ, προπονείται μεν με την Άιντραχτ, αλλά είναι υπό παραχώρηση. Θα πάρει φορ καλό ο Ολυμπιακός, που θα παίζει βασικός. Πάει για 3-4 μεταγραφές ακόμα. Είναι ανοιχτό και το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Αλλά για τον Γιόβιτς και τον Μπορέ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις. Και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, περιμένει ο Ολυμπιακός».

Δείτε την εκπομπή «Baladeros Live»