Διαρρήκτες  χτύπησαν τη σύντροφο του Κλάιφερτ κι έκλεψαν 150.000-200.000 ευρώ

Διαρρήκτες χτύπησαν τη σύντροφο του Κλάιφερτ κι έκλεψαν 150.000-200.000 ευρώ

Sportal newsroom 16:08 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 25.05.2023

Τρόμος για τη σύντροφο του άσου της Βαλένθια Τζάστιν Κλάιφερτ. Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και πήραν χρήματα και κοσμήματα.

Στιγμές τρόμου για τη σύντροφο του Τζάστιν Κλάιφερτ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική αστυνομία, τρεις κουκουλοφόροι διέρρηξαν το βράδυ της Τετάρτης το σπίτι του διεθνούς Ολλανδού άσου, ο οποίος είναι δανεικός από τη Ρόμα στη Βαλένθια.

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι οι ληστές έκλεψαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αλλά κι ότι τραυμάτισαν δύο γυναίκες. Στα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ αναφέρεται ότι η μία τραυματίας είναι η σύντροφος του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, ο οποίος την ώρα της ληστείας βρισκόταν με την αποστολή της Βαλένθια στις Βαλεαρίδες για την αποψινή αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα.

Στην τοπική εφημερίδα Plaza Deportiva τονίζεται ότι από το πολυτελές σπίτι του Κλάιφερτ, που βρίσκεται σε προάστιο της Βαλένθια, οι διαρρήκτες πήραν ρολόγια, κοσμήματα και ρούχα και η λεία τους υπολογίζεται σε 150.000-200.000 ευρώ. Η αστυνομία από τις πληροφορίες που συνέλεξε, γνωρίζει ότι οι ληστές περίμεναν μέχρι να επιστρέψει η γυναίκα στο σπίτι, αφού έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και ότι στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι τον αποσυνδεδεμένο συναγερμό μπήκαν στο σπίτι από τον κήπο.

Βίωσε τον τρόμο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και μία γυναίκα στη Νέα Ιωνία – Οι ληστές απείλησαν ότι θα κόψουν το δάχτυλό της (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:07 - 25.05.2023

Βίωσε τον τρόμο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και μία γυναίκα στη Νέα Ιωνία – Οι ληστές απείλησαν ότι θα κόψουν το δάχτυλό της (vid)

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, όπου βρισκόταν και μία γυναίκα στη Νέα Ιωνία και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Οι άντρες, που περιγράφεται ότι είχαν αγγλική προφορά, έμειναν μέσα για δύο λεπτά. Ρώτησαν πού είναι τα πολύτιμα αντικείμενα και τα χρήματα, τα πήραν κι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Την περασμένη σεζόν θύματα ληστείας στη Βαλένθια ήταν και οι Καστιγέχο, Μουστάφι.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Μαϊου θύμα διάρρηξης ήταν ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ, Μαδρίτης Ροντρίγκο και παλιότερα το ίδιο συνέβη και με τον Μπενζεμά. Στο παρελθόν η αστυνομία εξάρθρωσε σπείρας διαρρηκτών, που είχε βάλει στόχο τις οικίες ποδοσφαιριστών της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.