Βαρούχας: «Λάθος η απόφαση στο πέναλτι της ΑΕΚ»

Παναγιώτης Βαρούχας

i

© Intime

Βαρούχας: «Λάθος η απόφαση στο πέναλτι της ΑΕΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:45 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 23.04.2023

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, η απόφαση του Νταβίντε Μάσα για το πέναλτι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν λανθασμένη.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ 1, λέγοντας πως η απόφαση του Νταβίντε Μάσα να δώσει το πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 80ο λεπτό ήταν λανθασμένη.

Το μαρκάρισμα του Ρέαμπτσιουκ στον Βίντα και η απόφαση του Ιταλού ρέφερι να δείξει «άσπρη βούλα» έφερε τις έντονες αντιδράσεις από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του γνωστού τηλεκριτικού διαιτησίας δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: «Βάφτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει επαφή, σκότωσαν το ποδόσφαιρο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:18 - 23.04.2023

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: «Βάφτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει επαφή, σκότωσαν το ποδόσφαιρο»

Θέση για τη διαιτησία Νταβίντε Μάσα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πήρε ο Ολυμπιακός, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης και της ΕΠΟ και κάνοντας λογο για ανύπαρκτο πέναλτι στο 2-1 της Ένωσης.

«Εδώ θα δείξουμε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει προβολή, βρίσκει τη μπάλα έστω και λίγο. Παράβαση δεν υπάρχει. Ήταν λάθος ο καταλογισμός του διαιτητή. Διαιτητής και VAR είπαν πέναλτι αλλά ήταν λάθος η απόφαση. Βρίσκει με το πόδι τη μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη φάση ο Παναγιώτης Βαρούχας.