«Το χειρότερο γρασίδι που έχω παίξει στη ζωή μου»: Μετά τον Φαν Ντάικ τα... χώνει και ο Βέγχορστ για τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena (gallery)

Ο Βουτ Βέγχορστ

«Το χειρότερο γρασίδι που έχω παίξει στη ζωή μου»: Μετά τον Φαν Ντάικ τα... χώνει και ο Βέγχορστ για τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:59 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 01:08 - 17.10.2023

Μετά τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σειρά πήρε ο Βουτ Βέγχορστ, ο οποίος ξέσπασε επίσης για την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena».

Η Ολλανδία έφυγε νικήτρια από την «OPAP Arena», επικρατώντας της Ελλάδα με σκορ 1-0. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι ευστόχησε εναντίον του Βλαχοδήμου. Νωρίτερα, ο Έλληνας κίπερ είχε σταματήσει τον Βουτ Βέγχορστ, όταν τον νίκησε και πάλι από τα 11 μέτρα. 

  • Το γρασίδι στην «OPAP Arena»

Ο τελευταίος μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα, αφού μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κατάστασή του. «Αυτός ήταν ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος στον οποίο έχω παίξει ποδόσφαιρο ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός φορ. 

«Είδατε τον αγωνιστικό χώρο; Απαίσιος»: Ο Φαν Ντάικ τα... έβαλε με το γρασίδι στην «OPAP Arena»

Ο άνθρωπος που έφερε την πρόκριση για τους «οράνιε» ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος στο 90ο λεπτό του αγώνα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Ο ίδιος φρόντισε να... πικάρει τους οπαδούς της «γαλανόλευκους» με τον πανηγυρισμό του και να τους προκαλέσει εκνευρισμό. Εκνευρισμό που φαίνεται να είχε και ο ίδιος μετά τον αγώνα και αφορμή στάθηκε η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο αναλυτικά, ο άσος της τδεν έκρυψε τη δυσφορία του για το πως ήταν το γρασίδι στην «OPAP Arena», τον οποίο χαρακτήρισε απαίσιο. «Είδατε τον αγωνιστικό χώρο; Απαίσιος! Απορώ πως επιτρέπεται να γίνονται αγώνες τέτοιου επιπέδου σε τέτοια γήπεδα», ανέφερε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του, μιλώντας μετά την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών.