Βέρμπιτς - Αλβίνα: Οι επτά λόγοι που ο Σλοβένος της έκανε μήνυση - Εκβιασμός, βία, ναρκωτικά, πλαστογράφηση

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς - Αλβίνα Τσαρένκο

i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς - Αλβίνα Τσαρένκο/prinstcreen

Βέρμπιτς - Αλβίνα: Οι επτά λόγοι που ο Σλοβένος της έκανε μήνυση - Εκβιασμός, βία, ναρκωτικά, πλαστογράφηση

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:06 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 20.03.2023

Πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι το τελευταίο διάστημα για τον Σλοβένο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

O Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και η πρώην σύντροφός του, Αλβίνα Τσαρένκο έχουν φθάσει τη σχέση τους στα άκρα. Αναρτήσεις, μπηχτές, υπονοούμενα και προσβολές εκατέρωθεν δίνουν και παίρνουν.  

Ο λόγος που δυο τους έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο είναι ότι η Ουκρανή influencer αρνήθηκε στον 29χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να βλέπει το παιδί, με αποτέλεσμα να κατατεθεί αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

Αιτία για τη συμπεριφορά της Τσαρένκο, όπως ισχυρίζεται η ίδια είναι οι κακές παρέες του Βέρμπιτς, καθώς υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της βρέθηκε σε νυκτερινό κλαμπ το βράδυ της Κυριακής, έχοντας στο πλάι του τρανς από τη Σλοβενία!

Από τη μεριά του ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ζητά την επιμέλεια του παιδιού, που πρόσφατα έκλεισε τους 18 μήνες ζωής, καθώς σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε στην Ουκρανή influencer, αυτή εργάζεται ως πόρνη και είναι χρήστης ναρκωτικών.

Η πρώην του Βέρμπιτς, Αλβίνα, μιλάει στο Sportal: «Θέλησε να μου κάνει κακό γιατί έχω δεσμό με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:00 - 17.03.2023

Η πρώην του Βέρμπιτς, Αλβίνα, μιλάει στο Sportal: «Θέλησε να μου κάνει κακό γιατί έχω δεσμό με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού»

Η ιστορία του Βέρμπιτς με την πρώην σύντροφό του, Αλβίνα, έχει φτάσει πλέον στα δικαστήρια και η Ουκρανή influencer μίλησε στο Sportal για όλα όσα έχουν συμβεί.

Στη μήνυση του ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού κάνει λόγο για:

1) Απόπειρα εκβιασμού κατ’ εξακολούθηση 

2) Απόπειρα βίας κατ’ εξακολούθηση 

3) Απειλές κατ΄εξακολούθηση 

4) Πλαστογράφηση 

5) Παραβίαση προσωπικών δεδομένων 

6) Συκοφαντική δυσφήμιση 

7) Αγορά, κατοχή, μεταφορά και χρήση ναρκωτικών

Υπέρ του 30χρονου Σλοβένου εξτρέμ του «τριφυλλιού» καταθέτουν δύο νταντάδες που πρόσεχαν το παιδί όσο ήταν ζευγάρι. Την ίδια ώρα η πλευρά της Αλβίνα Τσαρένκο αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Ουκρανή influencer ήρθε στην Ελλάδα από τη εμπόλεμη χώρα της το καλοκαίρι προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον πατέρα του παιδιού της. Η πλευρά Βέρμπιτς ισχυρίζεται πως από τότε δεν έχει σταματήσει να τον εκβιάζει, την ώρα που η Αλβίνα Τσαρένκο δηλώνει πως δρα αποκλειστικά με γνώμονα το καλό του παιδιού.