Επική ατάκα Βέγκχορστ για το «τι κοιτάς» του Μέσι: «Τουλάχιστον τώρα ξέρει το όνομά μου»
i

Αργεντινή - Ολλανδία/©Intime

Επική ατάκα Βέγκχορστ για το «τι κοιτάς» του Μέσι: «Τουλάχιστον τώρα ξέρει το όνομά μου»

Κώστας Τόπας 14:19 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 12.01.2023

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Βάουτ Βέγκχορστ κλήθηκε να μιλήσει για το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι.

Αξέχαστο θα μείνει το επεισόδιο του Λιονέλ Μέσι με τον Βάουτ Βέγκχορστ μετά τον αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία. Ο Αργεντινός αστέρας, έπειτα από την πρόκριση της ομάδας του, φώναζε και έβριζε on camera τον Βέγκχορστ που στεκόταν λίγο παραδίπλα, μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας.

Η φοβερή διαφήμιση αργεντίνικης μπύρας με το «Τι κοιτάς ανόητε» του Μέσι (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:03 - 15.12.2022

Η φοβερή διαφήμιση αργεντίνικης μπύρας με το «Τι κοιτάς ανόητε» του Μέσι (vid)

Γνωστή αργεντίνικη μάρκα μπύρας δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για να ενθαρρύνει τους Αργεντινούς οπαδούς και τους παίκτες της «Αλμπισελέστε», συμπεριλαμβάνοντας και την επική ατάκα του Λιονέλ Μέσι.

«Τι κοιτάς; Τι κοιτάς; Φύγε ρε ανόητο από δω!», είπε ο Λιονέλ Μέσι σε μια από τις σπάνιες στιγμές που τον βλέπουμε να χάνει την ψυχραιμία του. 

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο επιθετικός των «οράνιε» κλήθηκε να μιλήσει για το περιστατικό με τον αστέρα της «Αλμπισελέστε», λέγοντας πως δεν κρατάει καμία κακία και πως πλέον ο Μέσι θα γνωρίζει το όνομά του...

«Ηθελα να δείξω τον σεβασμό μου στον Μέσι μετά το παιχνίδι, αλλά δεν το ήθελε. Νομίζω ότι ήταν ακόμα θυμωμένος μαζί μου. Λοιπόν, το βλέπω ως μεγάλη φιλοφρόνηση που τώρα ξέρει το όνομά μου. Τότε τουλάχιστον έκανα κάτι σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέχορστ στην «Telegraaf».