Αϊτόρ: «Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση για να νικήσουμε, καλύτερη η Βιγιαρεάλ σε σχέση με τον πρώτο γύρο»

Αϊτόρ: «Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση για να νικήσουμε, καλύτερη η Βιγιαρεάλ σε σχέση με τον πρώτο γύρο»

Βασίλης Μοιρώτσος 19:34 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 29.11.2023

Οι ατάκες του Αϊτόρ για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ισπανός εξτρέμ του «τριφυλλιού» έχει αγωνιστεί στο «κίτρινο υποβρύχιο» κι αναφέρθηκε στο γεγονός, αλλά και στο ματς. Ο Αϊτόρ τόνισε ότι υπάρχει πίστη για νίκη στο στρατόπεδο των πρασίνων, ενώ επισήμανε ότι με τον Μαρθελίνο στον πάγκο, η ισπανική ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα στο Europa League στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε με 2-0. Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊτόρ:

Για την επιστροφή στην Ισπανία και τι περιμένει από το ματς: «Ευχαριστώ πολύ. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε μια ομάδα που αγαπάω. Θ’ αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη Βιγιαρεάλ σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έχουν καλό προπονητή. Οι παίκτες είναι αγαπημένοι. Είναι σε καλή κατάσταση η Βιγιαρεάλ».

Για το αν θα έχει σχέση με το πρώτο ματς: «Το είπα ήδη. Νομίζω θα είναι μια νέα ομάδα, ο Μαρθελίνο είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο προπονητή, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

Για τον ίδιο και τις προσδοκίες του Παναθηναϊκού στον όμιλο: «Νιώθω καλά, κάθε μέρα νιώθω ολοένα και καλύτερα. Ο προπονητής αποφασίζει, ξέρει ότι είμαι έτοιμος για ό,τι χρειαστεί. Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να κερδίσουμε αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το που πιστεύει ότι πρέπει να στηριχτεί ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει και μια άσχημη παράδοση στην Ισπανία: «Η αλήθεια είναι ότι αύριο το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βγούμε με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε. Ευελπιστώ ότι θα πάνε όλα καλά. Τώρα για την παράδοση, ένα παιχνίδι είναι κάτι νέο. Θα βγούμε να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι για τον ίδιο: «Για εμένα είναι πάντα κίνητρο να παίζω».