Βόλος ή αναβολή στο Πανσερραϊκός - Άρης

Πανθεσσαλικό

i

© intime

Βόλος ή αναβολή στο Πανσερραϊκός - Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 16:13 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 19.10.2023

Αποκλείστηκε το γήπεδο των Ιωαννίνων λόγω εργασιών στο χλοοτάπητα. Πανθεσσαλικό ή και αναβολή της αναμέτρησης στο τραπέζι αφού ο Πανσερραϊκός αρνήθηκε την πρόταση του Αρη να γίνει το παιχνίδι στο Βικελίδης.

Στον αέρα εξακολουθεί να είναι η τύχη του Σαββατιάτικου αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Πανσερραϊκό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Σερρών, που κρίθηκε ακατάλληλο και θα μείνει κλειστό επ' αόριστον λόγω προβλήματος στατικότητας σε δυο κερκίδες.

Μετά τη σύσκεψη που έβαλε λουκέτο στο γήπεδο, αναζητείται πλέον η έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση. Αρχικά κυκλοφόρησε ότι μια πιθανή έδρα είναι το γήπεδο του ΠΑΣ. Μόνο που κι αυτή γρήγορα αποκλείστηκε, αφού στους Ζωσιμάδες έγινε επισπορά, με αφορμή τη διακοπή και το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δίνει κολλητά, δυο αγώνες εκτός έδρας, με Λαμία και Άρη, οπότε ήταν ευκαιρία να γίνουν οι εργασίες εν όψει χειμώνα.

Ακατάλληλο το γήπεδο των Σερρών, αλλάζει έδρα το Πανσερραϊκός - Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 19.10.2023

Ακατάλληλο το γήπεδο των Σερρών, αλλάζει έδρα το Πανσερραϊκός - Άρης

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών το πρωί της Πέμπτης (19/10) αποφασίστηκε πως το γήπεδο των Σερρών δεν είναι κατάλληλο για να διεξαχθεί το Πανσερραϊκός - Άρης. Ποιες είναι οι πιθανές έδρες και τι γίνεται στα εισιτήρια.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, όπως και με τη λίγκα, προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην αναβληθεί η αναμέτρηση. Ο Αρης πρότεινε στον Πανσερραίκό, να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά η ομάδα των Σερρών αρνήθηκε. Ετσι, αυτή τη στιγμή δυο είναι τα ενδεχόμενα που παραμένουν στο τραπέζι με την τελική απόφαση να λαμβάνεται απο τη Λίγκα. Είτε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που αποτελεί αυτή τη στιγμή την μοναδική κοντινή επιλογή γηπέδου που διαθέτει και το σύστημα VAR, αφού και ο Βόλος παίζει εκτός έδρας και το γήπεδο είναι διαθέσιμο. Εάν ούτε αυτό καταστεί εφικτό, τότε δεν αποκλείεται η Λίγκα να οδηγηθεί στην απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι και να οριστεί στην επόμενη διακοπή του πρωτάθλήματος για τις Εθνικές ομάδες, ενδεχόμενο που αρχίζει να συγκενρώνει αρκετές πιθανότητες.