Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους μεγάλους»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους μεγάλους»

Σε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό προχώρησε ο Βόλος, ο οποίος συνεχίζει να απαιτεί ξένους διαιτητές στους αγώνες του στα πλέι οφ.

Ο Βόλος θεωρεί πως οι διαιτητικές αποφάσεις του Διαμαντόπουλου στην χθεσινή (19/3) αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League ευνόησαν τους φιλοξενούμενους, καθώς με ανακοίνωσή του αναφέρει πως για μία ακόμη φορά η ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε της δίνεται η ευκαιρία, θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους «μεγάλους». 

Επίσης, η διοίκηση απαιτεί ξένους διαιτητές στα πλέι οφ, με σκοπό να συνεχίσει η ομάδα να ονειρεύεται.

Ο «μάγος» Φορτούνης έβαλε με το... δεξί τον Ολυμπιακό στα playoffs, 3-0 τον Βόλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:23 - 19.03.2023

Ο «μάγος» Φορτούνης έβαλε με το... δεξί τον Ολυμπιακό στα playoffs, 3-0 τον Βόλο

Mε το... δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στις υποχρεώσεις του για τα playoffs της Stoiximan Super League, επικρατώντας του Βόλου με 3-0 μπροστά στους 12 χιλιάδες φίλους του που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος με δύο ασίστ και ένα γκολ, έκανε εύκολο το έργο της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Για μία ακόμη φορά η Ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε της δίνεται η ευκαιρία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους «μεγάλους». Στο 5ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς κλέβει καθαρά την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βγαίνει τετ α τετ, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος… ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ.

 Δύο λεπτά αργότερα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, όπου στο μπάσκετ αμφιβάλουμε αν θα υποδεικνυόταν παράβαση, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ υπέρ του «μεγάλου», από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Δύο λάθη που όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ικανά να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και να σου στερήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσεις μέσα στο γήπεδο αυτό που σου αναλογεί.

 Αυτός είναι και ο λόγος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξένους διαιτητές στους αγώνες μας στα πλέι οφ. Για να μας μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».