Φιλική μοιρασιά για Βόλο και Παναιτωλικό
i

© Intime

Φιλική μοιρασιά για Βόλο και Παναιτωλικό

Sportal newsroom 22:35 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 29.07.2023

Βόλος και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στο ΔΑΚ Λαμίας. Πέδρο και Τάχατος τα γκολ.

Η φιλική αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναιτωλικό στη Λαμία έληξε χωρίς νικητή (1-1), με τον Πέδρο να ανοίγει το σκορ για τους Αγρινιώτες και τον Τάχατο να ισοφαρίζει.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ ξεκίνησε με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλή στα στόπερ, τον Λιάβα δεξιό μπακ, τον Τορεχόν αριστερό, τους Τσιγγάρα, Ξενιτίδη στον άξονα, τους Μπουζούκη, Φ. Ντουάρτε στις πτέρυγες και τον Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Μπράτσος είχε τον Κόστιτς στο τέρμα, τους Μύγα, Σιέλη, Κρούζλιακ, Λούνα τετράδα στην άμυνα, τους Κίτσοκ, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνη, Άλχο στα χαφ και τους Μωραίτη, Μραζ στο κέντρο της επίθεσης.

Οι Θεσσαλοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Άλχο εξαπέλυσε ένα σουτ, που απέκρουσε με δυσκολία ο Καπίνο. Όμως δύο λεπτά μετά οι Αγρινιώτες στην πρώτη τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ, με τον Πέδρο να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Κρούζλιακ, να περνάει στη συνέχεια τον Κόστιτς και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμη καλύτερος, με τις δύο ομάδες όμως να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Στο 79' ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούνα να τραντάζει το δοκάρι, ενώ στο 89' ισοφάρισε σε 1-1 με φοβερή ενέργεια του Τάχατου έπειτα από σέντρα του Καραγιάννη.