«Βόμβα» Σπανού για Μελισσανίδη: «Μου είπε ότι πρέπει να περάσει απ' το Περιστέρι για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα»

«Βόμβα» Σπανού για Μελισσανίδη: «Μου είπε ότι πρέπει να περάσει απ' το Περιστέρι για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 22:28 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 05.02.2023

Ο Γιώργος Σπανός μιλώντας στο OPEN TV ανέφερε ότι μίλησε με τον Μελισσανίδη, του ζήτησε να παίξουν το ματς, αλλά ο τελευταίος του είπε ότι θέλει η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα και πρέπει να περάσει απ' το Περιστέρι.

«Βόμβες» Σπανού για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος μιλώντας στην εκπομπή «Total Football» του OPEN TV ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τηλεφωνικά και του ζήτησε να έρθει η ΑΕΚ και να παίξει το παιχνίδι, αλλά ο τελευταίος του απάντησε πως πρέπει η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει με τους τρεις βαθμούς από το Περιστέρι.

«Εγώ είπα στους ανθρώπους της ΑΕΚ στο γήπεδο να έρθουν να παίξουμε το παιχνίδι. Έψαχναν αφορμή για να μη γίνει το ματς. Μίλησα στο τηλέφωνο και με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα «έλα να παίξουμε το παιχνίδι». Μου απάντησε ότι πρέπει να περάσει η ΑΕΚ από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα».

Ο Γιώργος Σπανός ρωτήθηκε μάλιστα για το αν πράγματι έγινε έτσι αυτός ο διάλογος και έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας πως είπε στον Μελισσανίδη ότι οι αρχές της ΑΕΚ και η ηθική της δεν αντιπροσωπεύει το να πάρει ένα ματς στα χαρτιά δίχως να το παίξει.

«Η ΑΕΚ το 2020 δεν έκανε ένσταση στον ΠΑΟΚ για πολύ πιο σοβαρό λόγο. Για δελτία. Και έρχεται το 2023, τρία χρόνια μετά και λέει πρέπει να πάω στο Περιστέρι και να περάσω έτσι, χωρίς να παίξει. Καταργεί τις ιδέες της και την ηθική της», είπε επίσης ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, που επίσης ανέφερε ότι ο Ατρόμητος θα ζητήσει να γίνει το ματς. «Εμείς θα ζητήσουμε να γίνει το παιχνίδι. Να κριθεί στο γήπεδο».