Βούρκωσε ο Λημνιός για την επιστροφή του - «Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ»

Επέστρεψε σε ματς της Εθνικής ο Λημνιός.

i

©intime

Βούρκωσε ο Λημνιός για την επιστροφή του - «Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:35 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 27.03.2023

Ο Δημήτρης Λημνιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα ματς της Εθνικής Ελλάδας και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Στις 9 Ιουνίου 2022 ο Δημήτρης Λημνιός ασφαλώς βίωσε την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Σ' ένα διάστημα που ήταν σε εξαιρετική φόρμα, ο ταλαντούχος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με την Κύπρο για το Nations League και μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Λημνιός άφησε πίσω του τον τραυματισμό σε συλλογικό επίπεδο είχε γυρίσει στη δράση με την Κολωνία, αλλά του είχε λείψει η Εθνική Ελλάδας.

Φόρεσε ξανά τη γαλανόλευκη, έστω και σε φιλικό, κόντρα στη Λιθουανία και στο τέλος του ματς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Μετά το ματς στην «OPAP Arena», όπου στο 80' αντικατέστησε τον Κώστα Φορτούνη, βούρκωσε μπροστά στην κάμερα όταν αναφέρθηκε στην απουσία του από τα γήπεδα:

«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ.

Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το Γιβραλτάρ και άρχισε «με το δεξί» η Εθνική!
EURO

23:45 - 24.03.2023

Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το Γιβραλτάρ και άρχισε «με το δεξί» η Εθνική!

Η Εθνική Ελλάδας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ιδανικότερα το ταξίδι της στα προκριματικά του Euro 2024, με τη «γαλανόλευκη» να επικρατεί του Γιβραλτάρ (3-0) σε ένα παιχνίδι όπου είχε τρία (!) δοκάρια.

Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στήριξε πολύ, στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.

Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την Εθνική στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια

Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική».